آزمایشات ژنتیک

اهمیت آزمایشات ژنتیک در ازدواج فامیلی

اگر می خواهید با یکی از خویشاوندان و نزدیکان در فامیل وصلت کنید پیشنهاد می کنیم آزمایش‌های ژنتیک قبل از ازدواج را از یاد نبرید. اینگونه آزمایشات اهمیت زیادی در پیشگیری از بروز بیماری های ژنتیکی خاص و سقط‌های مکرر پس از ازدواج فامیلی خواهند داشت.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درباره اهمیت انجام آزمایش‌های ژنتیک قبل از ازدواج، برای زوج های فامیل گفت: احتمال انتقال بیماری‌های ژنتیکی به جنین، بیشتر در زوج‌های فامیل وجود دارد. از اصلی‌ترین اهداف مشاوره ژنتیک، مشخص کردن خطر وقوع یا تکرار یک بیماری ارثی در هر حاملگی است.

توصیه دکتر علی آیت اللهی به دو گروه از زوج های جوان جهت ضرورت انجام مشاوره ژنتیک قبل از ازدواج

دکتر درباره اهمیت فرزندآوری سالم در زوج‌هایی که باهم نسبت فامیلی دارند، اظهار کرد: مشکلات ژنتیکی برای فرزندان کسانی که ازدواج فامیلی کرده‌اند، اصلی‌ترین دلیل برای این است که کارشناسان توصیه می‌کنند، ازدواج فامیلی انجام نشود، اما در واقع نسبت فامیلی به خودی‌خود، مانعی برای ازدواج نیست مگر اینکه در خانواده و اقوام نزدیک، سابقه تولد فرزند با بیماری ژنتیکی خاص و سقط‌های مکرر وجود داشته باشد.

مشاوره آزمایش ژنتیک به صورت رایگان

در آزمایشگاه تخصصی پاتوبیولوژی کوثر مشهد، مشاوره ژنتیک توسط دکتر علی آیت اللهی متخصص پاتولوژی کلینیکال و آناتومیکال به صورت رایگان ارائه می شود. کافی است به آدرس ذکر شده در انتهای این پست مراجعه بفرمایید و یا با شماره تلفن 3884040 و 38820202 تماس حاصل نمایید.

مشاور ژنتیک

اهمیت آزمایشات ژنتیک در ازدواج فامیلی

این متخصص زنان و زایمان با بیان اینکه انجام آزمایش ژنتیک برای تمام زوج‌ها اهمیت دارد، افزود: زوج‌های فامیل باید قبل از ازدواج یا قبل از تولد کودک، حتما آزمایش ژنتیک انجام دهند و شجره‌نامه خانوادگی خود را با مشاور در میان بگذارند تا از تولد کودکی بامعلولیت و اختلالات ژنتیکی که طیف وسیعی از بیماری‌ها را شامل می‌شود، پیشگیری کنند.

خواندن این مطلب نیز به شما پیشنهاد می شود:
آزمایش پرولاکتین چیست؟ هزینه انجام آن چقدر است؟

وی یادآور شد: در زوج‌های فامیلی، ژن‌های مشابه بیشتری نسبت به زوج‌های غیرفامیل وجود دارد. در حال حاضر هزاران نوع بیماری ارثی مختلف شناخته شده‌اند که از طریق به ارث رسیدن ژن‌های مشترک در پدر و مادر، ممکن است فرزندان آنها را مبتلا کنند.

باروتی درباره بیماری‌های نقایص ژنی، گفت: از اختلالات ژنتیکی وراثتی مانند کم خونی داسی شکل، هموفیلی و کوررنگی و یا اختلال در ساختمان و تعداد کروموزوم ها مانند سندروم دان را می‌توان مثال زد. سندروم دان یکی از شایع‌ترین بیماری‌های ژنتیک در کشورمان است که احتمال ابتلای جنین به این بیماری در ازدواج های فامیلی بیشتر است.

وی تاکید کرد: اگرچه با تشخیص به موقع بیماری‌های ژنتیک و مداخلات لازم از جمله تغییر غذای بیمار، می‌توان مشکل فرد را تا حدودی برطرف کرد، اما در مجموع انجام آزمایش ژنتیک، دوری از ازدواج دیرهنگام و پرهیز از بچه داری در سنین میانسالی،در بسیاری از موارد جلوی انتقال بیماری‌ها به نسل‌های آینده را می‌گیرد.

آزمایشگاه تخصصی پاتوبیولوژی کوثر، مفتخر به اخذ ایزو 15189، ایزو 10002 و ایزو 9001 اتحادیه اروپا، تحت نظر دکتر علی آیت اللهی، متخصص پاتولوژی آناتومیکال و کلینیکال، بالغ بر هزار مورد از آزمایشات مختلف، در زمینه های پاتولوژی، ژنتیک و بالینی را تحت پوشش قرار می دهد. (طرف قرارداد بیمه های پایه و اکثر بیمه های مکمل درمان) همچنین مشاوره ژنتیک به صورت رایگان در این مرکز توسط متخصصین ارائه می گردد.

آدرس: مشهد –وکیل آباد – بلوار کوثر – بین کوثر 2 و 4 – ساختمان پزشکان فارابی – طبقه منفی یک شماره تماس: 051-38840404 و 051-38820202 و 09028840404

 

آزمایشگاه تخصصی کوثر با برخورداری از تجهیزات و پرسنل مجرب ، قادر به انجام خدمات نمونه گیری در منزل  در مشهد می باشد.

خواندن این مطلب نیز به شما پیشنهاد می شود:
راهنمای غربالگری ناهنجاری های جنینی
نمایش بیشتر

dr.Ali Ayatollahi

گاهی خدا می خواهد با دست تو دست دیگر بندگانش را بگیرد. وقتی دستی را به یاری می گیری، بدان که دست دیگرت در دست خداست... با آرزوی سلامتی روز افزون برای تمامی هم میهنان عزیزم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

12 − 5 =

دکمه بازگشت به بالا